Sprzęt koncesyjny dla usług gastronomicznych | Raptor Supplies Polska

Sprzęt koncesjonowany do usług gastronomicznych

FILTRY

Filtruj według

FILTRY

Marka

Kategorie produktów

Wszystkie produkty

Charbroiler, szerokość 36 cali, 14500 Btu / h na palnik
Artykuł: CE7KHK
Model: VCRB36
Patrz szczegóły
Charbroiler, szerokość 46 7/8 cala, 8 palników, 17000 Btu / h na palnik
Artykuł: CE7KJB
Model: ACB47
Patrz szczegóły
Charbroiler, Heavy Duty, szerokość 46 7/8 cala, 17000 Btu / h na palnik
Artykuł: CE7KHJ
Model: VACB47
Patrz szczegóły
Salamandra Broiler, Heavy Duty, 36 cali szerokości, 8300 Btu / h na palnik
Artykuł: CE7KJF
Model: C36RB
Patrz szczegóły

Sprzęt koncesjonowany do usług gastronomicznych

Sprzęt koncesyjny dla usług gastronomicznych to szereg specjalistycznych urządzeń używanych w branży koncesyjnej do przygotowywania i serwowania żywności i napojów. Te elementy wyposażenia spełniają unikalne potrzeby stoisk koncesyjnych, food trucków, stadionów i podobnych miejsc. Te koncesjonowane urządzenia gastronomiczne obejmują brojlery, bułki z hot dogami i brojlery salamandry. Maszyny te zostały zbudowane z myślą o wydajności, trwałości i łatwości użytkowania, co pozwala operatorom szybko i skutecznie oferować różnorodne pyszne i popularne produkty spożywcze klientom w różnych miejscach imprez i miejsc rozrywki.

Jesteśmy tutaj aby pomóc!

Szukasz części nie wymienionej tutaj?